top of page
Лизгачки плочки за В-слот Профили

Лизгачки плочки за В-слот Профили

ден600,00Price

Тип: V-Slot плочка

Материјал: Алуминиумска легура

Големина на плочата: T3mmx65.5mmx65.5mm

Примени на: 2020 V-слот алуминиумски профил

 

Содржина:
2x ексцентрични навртки хексани, висина: 8мм
2x алуминиумски столб, внатрешна дупка: 5 mm, надворешен дијаметар: 10 mm, висина: 6 mm
4x црни тркала
1x алуминиумска плоча

bottom of page