top of page
Литопан привезоци

Литопан привезоци

ден300,00Price

Персонализиран литопан привезок кој ја открива сликата на светлина, со слика или текст по избор. Цената е за димензии 5 на 5цм максимум. Може да се изработат и различни димензии во различни бои.

bottom of page