top of page
Машина за везење

Машина за везење

ден98.900,00Price

Методи на шиење: 132 типа
Софтвер за везење: Вклучени 1000 темплејти, Можност за внесување на нови со USB
Напон: 100-240V
Моќност: 45 V
Ефективна работна површина: 10X10CM или 10X23.5CM
Брзина на везење: 450 конци/минута

Брзина на шиење: 800 конци/минута
Осветлување: LED осветлување
Селекција и контрола на машината: LCD екран на допир

bottom of page