top of page
Флексибилна Смола (Resin) за 3Д Принтерi

Флексибилна Смола (Resin) за 3Д Принтерi

ден3.900,00Price

Флексибилен Резин (смола) за 3д принтери.

 

1000ml Felxible Resin Anycubic - 3900 ден

 

Нудиме и услуги со резин принтери.

bottom of page