top of page
Desktop 3DElipso

Desktop 3DElipso

ден2.890,00Price

Прочистувач на воздух Desktop 3DElipso со карбонизиран филтер и модерен дизајн. Напојување преку УСБ или полнач. За простории до 15 м2. Компактен дизајн совршен за на работната маса во вашиот дом или канцеларија. Димензии 24 cm висина.

bottom of page