top of page
3D Pen

3D Pen

ден1.490,00Price

3Д Пенкало

 

Пакувањето содржи

1. 3д пенкало

2. Држач за пенкалото

3. Полнач

4. 65 гр материјал

5. Упатство за употреба

Product Page: Stores Product Widget
bottom of page