top of page
ANKERMAKE M5

ANKERMAKE M5

ден40.500,00Price

AnkerMake M5 3D печатач

5X побрзо печатење

Прецизни детали од 0,1 мм

Вграден мониторинг на аи-камера

Hub поврзување на повеќе уреди

7×7 Автоматско израмнување

Автоматски креирани тајмлапсови

Лесно склопување

Структура од алуминиумска легура

Обем на печатење 235×235×250 mm³

Достава 7-10 дена
bottom of page