top of page
ANKERMAKE M5C

ANKERMAKE M5C

ден30.900,00Price

Ankermake прецизно принтање со голема брзина. Користејќи ја технологијата PowerBoost 2.0 и лесен екструдер, M5C обезбедува брзини на печатење до 500 mm/s додека одржува прецизност од 0,1 mm, за да можете побрзо и поефикасно да креирате квалитетни модели. Без разлика дали сте ентузијаст, дизајнер или инженер, овој 3D печатач ви овозможува самоуверено да ја ослободите вашата креативност и да ги оживеете вашите концепти со исклучителен квалитет.

 

Клучни карактеристики:

Поставување 15-мин

Интегриран интуитивен дизајн

7×7 Автоматско израмнување

Известувања за грешка во филаментот

Печатењето продолжува по прекини на ел. енергија

ПЕИ мека магнетна челична подлога 

Издржливи делови

Поддржува печатење до 300℃

Достава 7-10дена
bottom of page