top of page
Anycubic Kobra 2

Anycubic Kobra 2

ден19.900,00Price

● 6X побрзо принтање, 300 mm/s максимална брзина на печатење
● Автоматско израмнување на LeviQ 2.0, Smart Z-Offset
● Надграден систем за ектрудирање и ладење, брзо принтање.

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Тежина на машината 8,4 кг
Димензии на машината 486*440*435 mm (HWD)
Волумен на печатење 12,1 л
Димензии за печатење 250x220x220mm (HWD)
Температура на млазницата 260℃
Големина на Дизна ø 0,4 mm (заменлива)
Температура на Плоча 110℃
Брзина на печатење 300 mm/s (макс.)
Z-аксис Двоен навој
Контролен панел-Екран 4,3" LCD екран со контрола на допир
Материјал за печатење PLA/ABS/PETG/TPU
Продолжување при прекин на струја
Внесување податоци MicroSD картичка

bottom of page