top of page
Anycubic Kobra 2 Max

Anycubic Kobra 2 Max

ден49.900,00Price

● 10X брз 3D печатач: максимална брзина 500 mm/s
● Големина за печатење 88L: 420*420*500мм
● Автоматско израмнување: надграден LeviQ 2.0

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Тежина на машината 21 кг
Димензии на машината 740*735*640 mm (HWD)
Волумен на печатење 23,2 гал./88,2 л
Димензии за печатење 500x420x420mm (HWD)
Дизна ≤260°C ø 0,4 mm (заменлив)
Температура на плоча ≤90°C
Брзина на печатење 500 mm/s (макс.) - 300 mm/s (тип.)
Z-оска Двоен мотор Двојна Z-оска

X/Y-оска Двојно метално вретено
Затегнувач на ременот со X/Y-оска Вклучено
Детекција на влакно Да
Машинско израмнување Нов Anycubic LeviQ 2.0 автоматски систем за израмнување (49-точка)
Платформа за печатење PEl магнетен пролетен челик 420х420мм
Екструдер Директен екструдер саморазвиен директдрајв + двојни запчаници
Вртежи во минута на вентилаторот за ладење 7000 врт/мин
Контролен панел 4,3" LCD екран со контрола на допир
Материјал за печатење PLA/ABS/PETG/TPU
Внесување податоци USB порти x 3

bottom of page