top of page
Anycubic Photon M3 Max

Anycubic Photon M3 Max

ден69.900,00Price

● Монохромски екран од 13,6" 7K
● Висока резолуција: 6.480 x 3.600 px (7K)
● Голема работна површина 298x164x300mm

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Тежина на машината 21 кг.
Димензии на машината 596x400x408mm (HWD)
Волумен на печатење 14,7 литри.
Димензии за печатење 300x298x164mm (HWD)
Брзина на печатење ≤60 mm/h
Машинско израмнување Рачно израмнување со 4 точки
Извор на светлина Паралелна матрица (LED светла x 84)
Z оска Двојни водилни шини
Паметно полнење со смола Интелигентно полнење и запирање со смола
Екран 
13,6" монохроматски
6.480 x 3.600 px (7k)
Сооднос на контраст 450:1
2.000 часа животен век
Контролен панел Контрола на допир од 4,3 инчи
Отстранлив капак Блокира 99,95% од УВ зрачењето
Заштитник на екранот Заменлив филм против гребење
Напојување Номинална моќност од 120 W
Внесување податоци USB тип-А 2.0

bottom of page