top of page
Anycubic Photon Mono M5s

Anycubic Photon Mono M5s

ден39.900,00Price

● 10,1-инчен 12K
● Прв СЛА Ресин 3Д Принтер со автоматско нивелирање
● Просечна брзина на печатење 3X 105 mm/h

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

Тежина на машината 8,9 кг
Димензии на машината 460*270*290 mm (HWD)
Волумен на печатење 5,4L
Димензии за печатење 200x218x123mm (HWD)
Просечна брзина на печатење
Смола со голема брзина - 105 mm/h.
Со стандард смола - 70mm/h.
Машинско израмнување Без израмнување
Извор на светлина LED матрица УВ извор на светлина
Z оска Двојни водилки со 10 μm
Резервоар за смола Дизајн на едно тело со линии на размер
Ув екран

-10,1" монохроматски

-12K (11.520 x 5.120 px) резолуција
-Сооднос на контраст 480:1
-4,7 % пропустливост на светлина
-2.000 часа типичен животен век
Платформа Ласерски гравирана алуминиумска легура
Екран-Контролен панел 4,3" TFT-контрола на допир
Отстранлив капак Ефикасно го блокира УВ зрачењето
Голем заштитен филм Заменлив филм против гребење
Напојување Номинална моќност од 100 W
Внесување податоци USB тип-А 2.0, WIFI

Достава 7-10 Дена
bottom of page