top of page
Anycubic Wash & Cure 3

Anycubic Wash & Cure 3

ден9.900,00Price

● Екстра-голема корпа за чистење 4L
● Светло од гускаво грло: локализирано зајакнување, униформно стврднување
● Дизајн со два слоја, заштеда на ИПА

 

Поголема големина за поголем капацитет


Во споредба со Anycubic Wash & Cure 2.0, Anycubic Wash & Cure 3 има импресивно 100% зголемување на капацитетот на корпата за чистење, сега на 3 литри. Вкупниот волумен на корпата за чистење е зголемен на 4 литри. Ова го прави совршено приспособен за 3D печатачи со LCD (лесно стврднување) со големина од 7,3 инчи или помалку.

Големината на стврднување е зголемена за 15%, до 160*180 милиметри, за да се сместат поголеми и повеќе модели за една сесија постобработката.

 

 

bottom of page