top of page
BAMBU LAB A1 MINI COMBO

BAMBU LAB A1 MINI COMBO

ден41.900,00 Regular Price
ден35.900,00Sale Price

Bambu Lab A1 Mini 3D печатачот ја менува играта во 3D печатењето FDM, редефинирање на контролата на протокот. Користи сензор за виртуелна струја со висока резолуција и висока фреквенција за прецизно мерење на притисокот во дизната. A1 mini ви доаѓа однапред склопен, претходно синхронизиран и претходно подесен со прецизност. Потребни се само околу 20 минути за да се постави за вашето прво печатење. Вклучено во овој комбо-сет е целосно новиот AMS lite кој е елегантен и сигурен, што го прави разнобојното 3D печатење достапно за секого.

 

Спецификации:
Погодност за Plug-N-Play
Надомест за активен проток
Целосна автоматска калибрација
Активно поништување на шумот на моторот
Прецизност со голема брзина
Надомест за активен проток
180 x 180 x 180 mm Максимален волумен на градење
Вклучува AMS Lite

 

Достава 7-10 дена

bottom of page