top of page
BAMBU LAB P1S

BAMBU LAB P1S

ден67.900,00 Regular Price
ден57.900,00Sale Price

Bambu Lab P1S е како неговиот претходник еден од првите печатачи со големи брзини на пазарот. Заграден со соодветно поставување за ладење, P1S овозможува подобри перформанси на печатење со поширок опсег на напредни филаменти. P1S е опремен со филтер со активен јаглен за да обезбеди решение за печатење на филаменти како ABS кои се склони да испуштаат мириси и штетни гасови за време на процесот на печатење.

 

Спецификации:
Забрзување до 20000 mm/s, печатење на benchy за 18 мин
Работи веднаш надвор од кутијата, се поставува за 15 минути
Затворено тело за печатење на филаменти на висока температура.

Супер добар хардвер и софтвер.

 

Достава 7-10 дена

bottom of page