top of page
BAMBU LAB X1 - CARBON

BAMBU LAB X1 - CARBON

ден109.000,00Price

Carbon 3D печатачот Bambu Lab X1 е врвна алатка за иновативни создавачи, уметници и инженери. Со својата врвна технологија и елегантен дизајн, овој печатач обезбедува неспоредлива прецизност, брзина и разновидност. Опремен со висококвалитетна рамка од јаглеродни влакна, Bambu Lab X1 Carbon 3D печатачот може без напор да се справи со сите ваши потреби за печатење. Без разлика дали печатите сложени модели, калапи или прототипови, овој печатач дава неверојатни резултати секој пат.

 

Спецификации:

Способност за повеќе бои и повеќе материјали

Висококвалитетно печатење со Lidar резолуција од 7 μm

Надградлива и приспособлива флексибилност CoreXY со голема брзина со забрзување од 20000 mm/s²

Двојно автоматско израмнување на креветот

 

Достава 7-10 дена

bottom of page