top of page
Car 3DCilindro

Car 3DCilindro

ден1.490,00Price

Прочистувач на воздух Car 3DCilindro со карбонизиран филтер и модерен дизајн. Напојување преку УСБ. За простории до 6 м2. Компактен дизајн совршен за вашиот автомобил. Димензии 10 cm висина.

bottom of page