top of page
CNC 15010

CNC 15010

ден183.900,00Price

СПЕЦИФИКАЦИЈА

 

Ефективна работна површина: 1500 x 1000 x 120mm

Големина на машината: 1700 x 1200 x 850 mm

Материјал: Метал, пластика

Материјал на компоненти на Z-оската: Линеарни водилки

Електромотор: 2200w мотор, 24000 вртежи во минута;

Колет (БИТ): дијаметар од 1 до 8мм

Автоматско подесување на Z оска со помош на сонда

Поддржан оперативен систем: Windows XP, Windows 7 32/64 битови, Windows 8, Windows 10, Linux, MAC OS

Софтвер: Grbl контролa

Контрола на машината: Online преку компјутер или Offline преку дисплеј

Екран: Екран на допир со USB и SD Card

Напојување: 12В 50А, со сертификати CE, FCC & PSE

ЦЕНА------183900ден (основна верзија)

 

Дополнителни опции

1. Ласер 10W = 7000 ден

2. Ласер 40W = 10000 ден

3. Ласер 80W = 18000 ден

4. Ласер 160W = 35000 ден (сече до 20мм)

 

Совршено за: Хобисти, занаетчии, дрводелци, индустриски дизајнери, едукатори, инженери, накит и повеќе!

 

Изработуваме и машини по нарачка.

bottom of page