top of page
CNC 40Infinity

CNC 40Infinity

ден57.000,00Price

Иновацијата прво пристигнува кај нас, ЦНЦ рутер со неограничена оска. 

Преднарачки примаме до 31.12.2022 со попуст од 10 %.

 

СПЕЦИФИКАЦИЈА

 

Ефективна површина за гравирање: 400 x Неограничено (INFINITY) x 90mm

Големина на машината: 600x 220 x 280 mm

Материјал: Метал, пластика

Материјал на компоненти на Z-оската: ABS i stainless stell линеарни водилки

Електромотор: 500w мотор, 10000-30000 вртежи во минута;

Колет (БИТ): дијаметар 3,175 мм

Поддржан оперативен систем: Windows XP, Windows 7 32/64 битови, Windows 8, Windows 10, Linux, MAC OS

Софтвер: Grbl контролa

Контрола на машината: Online преку компјутер или Offline преку дисплеј (дополнителна опција)

Екран: Екран на допир со USB и SD Card (Дополнителна опција)

Напојување: 12В 30А, со сертификати CE, FCC & PSE

 

ЦЕНА------57000ден (основна верзија)

 

Дополнителни опции

1. Ласер 10W = 7000 ден

2. Ласер 40W = 10000 ден

3. Ласер 80W = 18000 ден

4. Помоќен Ласер 160W = 35000 ден (сече до 20мм)

5. Посилен електромотор 800w = 6500ден

6. Посилен електромотор 1500w = 9500ден

7. Екран на допир за offline контрола = 3500ден

 

Совршено за: Хобисти, занаетчии, дрводелци, индустриски дизајнери, едукатори, инженери, накит и повеќе!

 

Изработуваме и машини по нарачка.

bottom of page