top of page
CNC 6040

CNC 6040

ден45.000,00Price

CNC LASER 6040

 

СПЕЦИФИКАЦИЈА

Ефективна површина за гравирање: 600 x 400 x 60mm

Големина на машината: 750 x 500 x 200 mm

Материјал: Метал, дрво, пластика

Материјал на компоненти на Z-оската: ABS i stainless stell линеарни водилки

Електромотор: 500w мотор, 10000-30000 вртежи во минута;

Колет (БИТ): дијаметар 3,175 мм

Поддржан оперативен систем: Windows XP, Windows 7 32/64 битови, Windows 8, Windows 10, Linux, MAC OS

Софтвер: Grbl контролa

Контрола на машината: Online преку компјутер или Offline преку дисплеј (дополнителна опција)

Екран: Екран на допир со USB и SD Card (Дополнителна опција)

Напојување: 12В 30А, со сертификати CE, FCC & PSE

 

ЦЕНА------45000ден (основна верзија)

 

Дополнителни опции

1. Ласер 10W = 7000 ден

2. Ласер 40W = 10000 ден

3. Ласер 80W = 18000 ден

4. Ласер 160W = 28000 ден (сече до 20мм)

5. Посилен електромотор 800w = 9500ден

6. Посилен електромотор 1500w = 15000ден

7. Екран на допир за offline контрола = 3500ден

 

Совршено за: Хобисти, занаетчии, дрводелци, индустриски дизајнери, едукатори, инженери, накит и повеќе!

 

Изработуваме и машини по нарачка.

bottom of page