top of page
CREALITY CR-10 SE

CREALITY CR-10 SE

ден36.000,00 Regular Price
ден33.000,00Sale Price

CR-10 SE е најновиот Creality FDM 3D печатач наменет за напредни корисници. Новиот печатач го решава проблемот со добивање на идеален прв слој со автоматско израмнување со користење на повеќе сензори при стартување. Исто така, располага со модел на вентилатор за ладење за спречување на искривени настрешници и може да печати со брзина до 600 mm/s.

Карактеристики:

 Максимална брзина на печатење 600 mm/s

Автоматско израмнување без раце

Линеарни шини на X и Y-оската

Hotend со керамички грејач од 60W

Достава 7-10 дена
bottom of page