top of page
CREALITY CR-30 PRINTMILL BELT PRINTER

CREALITY CR-30 PRINTMILL BELT PRINTER

ден80.000,00Price

3DPrintMill(CR-30) е карактеристика на печатење со бесконечна должина и печатење на големо, со што се заштедува време при печатење и е економично. 

Карактеристики:
Претходно поставена градежна плоча, поставена од фабрика
Млазницата работи под агол од 45°
Печатење на температури до 240°C
Загреана градежна табла - 100 ° C
Површина за печатење во издржлив најлон
Продолжете со печатење по прекин на струја
Вклучен е специјално направен софтвер
Големина на печатење: ширина: 200 mm, висина 170 mm, должина: бесконечна

Достава 7-10 дена
bottom of page