top of page
CREALITY CR-M4

CREALITY CR-M4

ден87.500,00Price

Овој 3D печатач со голем формат од Creality ги исполнува големите проекти ефикасно. Благодарение на огромниот волумен од 450×450×470 mm, CR-M4 им овозможува на корисниците да печатат поголемо или сериско печатење повеќе делови во едно движење.

Спецификации:
Голем волумен на градење
Квалитетни линеарни шини со двојна Y-оска
Повеќе начини на печатење
Директен екструдер со двојна брзина ''Sprite''

Достава 7-10 дена
bottom of page