top of page
CREALITY CR-SCAN FERRET

CREALITY CR-SCAN FERRET

ден23.900,00Price

Creality CR-Scan Ferret е извонреден скенер кој нуди висок квалитет по прифатлива цена и е многу помал и полесен од сличните скенери на пазарот. Тежи само 105 грама.

 

Спецификации:

Компактен дизајн

Скенирање со двоен режим

Asic чипсет до 30 FPS

Целосно скенирање во боја

Лесно ракување

Скенирање на отворено

Ниска потрошувачка на енергија

Достава 7-10 дена
bottom of page