top of page
CREALITY CR-SCAN FERRET PRO

CREALITY CR-SCAN FERRET PRO

ден36.500,00Price

Creality CR-Scan Ferret Pro е надградената верзија на CR-Scan Ferret. Новите функции како што се следење против тресење и режимот за брзо скенирање се имплементирани на скенерот за да се усоврши квалитетот, како и да се поедностави процесот на скенирање за корисниците.

Спецификации:

Точност од 0,1 мм

Безжично скенирање преку WiFi 6

Техника за 3D слика против тресење

24-битно скенирање во боја

Скенирање црни/метални (нерефлектирачки) предмети без спреј за скенирање

Пренослив и лесен за употреба

Ниска потрошувачка на енергија

Поддржува Mac, iOS, Win и Android

Достава 7-10 дена
bottom of page