top of page
CREALITY CR-SCAN FERRET SE

CREALITY CR-SCAN FERRET SE

ден21.700,00Price

Cr-Scan Ferret SE е идеален избор за почетници со 3D скенер. Смирете ги вашите грижи со CR-Scan Ferret SE. Благодарение на неговата висока прецизност, софтверот е лесен за користење, вашето патување во 3D скенирање ќе биде радосно. За кратко време, ќе создавате прецизни, подготвени за употреба 3D модели.

Спецификации:

Висока точност до 0,1 mm

Флексибилен опсег на скенирање од 150 mm до 2000 mm

Техниката за 3D сликање против тресење драматично ја подобрува стапката на успех на скенирањето

24-битното скенирање во боја ги доловува оригиналните бои и го оживува секој сложен детал

Скенирајте црни/метални (нерефлектирачки) предмети без спреј за скенирање

Компатибилен со Mac и Windows

Висококвалитетно и брзо скенирање

Ниска потрошувачка на енергија

Достава 7-10дена
bottom of page