top of page
CREALITY ENDER-3 V3

CREALITY ENDER-3 V3

ден32.000,00Price

Creality Ender-3 V3 е ажурирана верзија на популарниот 3D печатач Ender-3 од Creality. Овој буџетски  3D печатач нуди брзо и стабилно искуство со печатење, што го прави идеален и за почетници и за искусни корисници.

Спецификации:

CoreXZ за брзина на печатење од 600 mm/s

Обем на градба 220 x 220 x 250 mm

Стабилна метална конструкција

Интегрирана три-метална млазница, брза за замена

Два моќни вентилатори за инстантно ладење

Автоматска калибрација за израмнување 

Достава 7-10дена
bottom of page