top of page
CREALITY ENDER-3 V3 KE

CREALITY ENDER-3 V3 KE

ден26.000,00Price

Creality Ender-3 V3 KE е надградена верзија на Ender-3 V3 SE со подобрувања како што се поголема брзина на печатење, поширока компатибилност со филаменти и 4,3 инчен екран на допир во боја. Машината е опремена со CR-Touch сензор за автоматско израмнување и мерач на напрегање за да се олесни израмнувањето и калибрацијата со Z-офсет.

Спецификации:

 220 x 220 x 240 Големина на печатење

Максимална брзина на печатење 500 mm/s

Надградба на екструдер, висока температура од 300°C, повеќе потрошен материјал за печатење

Сосема нов интерфејс, интелигентен алгоритам

Поддржан сензор за компензација на вибрации, камера со вештачка интелигенција

Достава 7-10 дена
bottom of page