top of page
CREALITY ENDER-3 V3 SE

CREALITY ENDER-3 V3 SE

ден20.500,00Price

Creality 3Ds најновото дополнување на семејството Ender 3 е V3 SE. Со големина на креветот од 220x220x250mm и просечна брзина на печатење од 180mm/s (максимум 250mm/s), можете брзо да ги печатите вашите модели со одлични резултати. Машината е опремена со CR-Touch сензор за автоматско израмнување и мерач на напрегање за да се олесни израмнувањето и калибрацијата со Z-офсет. За кратко време ќе бидете во функција. Спецификации:

Линеарни шахти на Y-оската

Двојни завртки со Z-оска

Брзина на печатење 250 mm/s

Директен екструдер Sprite

CR-Touch и Мерач на напрегање за совршен прв слој

Достава 7-10 дена
bottom of page