top of page
CREALITY K1

CREALITY K1

ден45.500,00 Regular Price
ден43.500,00Sale Price

K1, со својата неверојатна брзина го намалува времето на печатење и ја зголемува ефикасноста. За ист излез троши помалку енергија, а со тоа и поеколошки. Што е најважно, се фокусира на чистата радост на создавањето.

Спецификации:
Брзина на печатење 600 mm/s
Автоматско израмнување без раце
Решавање на ѕвонење со Г-сензор
Печатете веднаш надвор од кутијата
Големина на печатење: 220x220x250mm

Достава 7-10 дена
bottom of page