top of page
CREALITY K1 MAX

CREALITY K1 MAX

ден77.900,00 Regular Price
ден66.215,00Sale Price

Исто како и печатачот K1, K1 Max достигнува нови нивоа на брзина на печатење, но со големиот волумен на градење од 300 x 300 x 300 mm. K1 Max користи камера со вештачка интелигенција, ќе ве предупреди кога ќе се појави грешка.

Спецификации:
Брзина на печатење 600 mm/s
Разноврсна вештачка интелигенција LiDAR
Внимателна камера со вештачка интелигенција

Работна површина: 300*300*300мм

Достава 7-10 дена
bottom of page