top of page
CREALITY LASER FALCON PRO ENGRAVER - 10W

CREALITY LASER FALCON PRO ENGRAVER - 10W

ден52.900,00Price

Ласер Creality Falcon Pro 10W (80W) е напредна и разновидна алатка за гравирање и сечење широк спектар на материјали со прецизност и леснотија. Оваа моќна машина е опремена со ласерски модул од 10 W, што овозможува побрзо и подетално гравирање во споредба со моделите со помала моќност. Со својот кориснички интерфејс и интуитивен софтвер, Falcon Pro е совршен и за почетници и за искусни корисници.

 

Спецификации:

Работна површина: 40 х 41.5цм

Едно решение за создавање и ефикасност

Повеќе материјали, повеќе можности

Лесна и безбедна употреба

Подебело сечење со посилна моќност 25000mm/min

Брз за поголема продуктивност

Револуционерна интегрирана воздушна помош

Пет безбедносни заштити

Тројни системи за следење

Сеопфатни безбедносни заштити

Достава 7-10 Дена
bottom of page