top of page
CREALITY - SERMOON D3

CREALITY - SERMOON D3

ден149.500,00Price

Sermoon D3 е најновиот печатач со влакно од серијата Sermoon D од Creality. Серијата Sermoon D е прилагодена за индустриски дизајнери. Изработката на прототипови, двигатели  тела или верификација на дизајнот, ги опфаќа сите. Можете дури и да го користите за масовно производство на некои мали, но чудно обликувани делови или производи. Брзо принтање со стабилен и висок квалитет на рентабилен начин.

Спецификации: 

300 °C Печатење со високи температури

До 5 пати поголема од брзината на печатење (250 mm/s)

Голем волумен на печатење (300x250x300mm) за печатење повеќе истовремено.

Висока точност: 0,1 мм

Поддржува повеќето филаменти

Достава 7-10 дена
bottom of page