top of page
Desktop 3DCilindro

Desktop 3DCilindro

ден1.990,00Price

Прочистувач на воздух Desktop 3DCilindro со карбонизиран филтер и модерен дизајн. Напојување преку УСБ или полнач. За простории до 10 м2. Компактен дизајн совршен за на работната маса во вашиот дом или канцеларија. Димензии 15 cm висина.

Product Page: Stores Product Widget
bottom of page