Desktop 3DCube

Desktop 3DCube

ден2.290,00Price

Прочистувач на воздух Desktop 3DCube со карбонизиран филтер и модерен дизајн. Напојување преку УСБ или полнач. За простории до 15 м2. Компактен дизајн совршен за на работната маса во вашиот дом или канцеларија. Димензии 21 cm висина.