top of page
DESKTOP LASER 3020

DESKTOP LASER 3020

ден29.000,00 Regular Price
ден26.000,00Sale Price

DESKTOP LASER 3020

 

СПЕЦИФИКАЦИЈА

 

Ефективна површина: 300 x 200mm

Материјал: Метал, пластика

Ласер: 10W 405 nM

Прецизност: 0.1мм

Поддржан оперативен систем: Windows XP, Windows 7 32/64 битови, Windows 8, Windows 10, Linux, MAC OS

Софтвер: Grbl Laser контролa, LightBurn

Контрола на машината: Online преку компјутер или Offline преку дисплеј

WIFI: Опција за контрола без кабли преку телефон или компјутер

Екран: Екран на допир со USB и SD Card

Напојување: 12В 10А, со сертификати CE, FCC & PSE

 

ЦЕНА------29000ден

 

Совршено за: Хобисти, занаетчии, дрводелци, индустриски дизајнери, едукатори, инженери, накит и повеќе!

 

Изработуваме и машини по нарачка.

bottom of page