top of page
E-Business Card

E-Business Card

ден1.490,00Price

Е-Бизнис картичката доаѓа со интегриран NFC чип, која ви овозможува да ги пренесете безконтактно вашите податоци како контакт, социјални мрежи, веб сајт и многу повеќе на кој било паметен телефон без употреба на апликација.

 

Користејќи NFC технологија, Е-Бизнис картичката може да ги сподели сите ваши информации кога ќе ја допрете на паметен телефон. Нема повеќе да се мешате со старите хартиени визит-картички, поставете ги сите информации точно таму каде што луѓето го поминуваат поголемиот дел од своето време - нивниот телефон!

 

Гравирање бесплатно на лого или дизајн по желба.

За поголеми количини следува попуст.

bottom of page