top of page
HeVo3D

HeVo3D

ден31.000,00Price

СПЕЦИФИКАЦИИ


Технологија: Моделирање со сплотено таложење (FDM)
Механички распоред: CoreXY
Производител: 3DPrintMk
Обем на работна површина: 300 x 300 x 300 mm
Систем на екструдер: Боуден
Големина на нозла: 0,4 mm
Макс. хотенд температура: 260 ℃
Макс. Температура на плоча: 100 ℃
Плоча за печатење: Стакло
Рамка: Алуминиум
Поврзување: SD картичка, USB кабел
Продолжување на печатење: Да
Дијаметар на влакно: 1,75 mm

Филаменти: (PLA, ABS, PETG, Flexibles)
Препорачан софтвер: Cura, Simplify3D, Repetier-Host
Оперативен систем: Windows, Mac OSX, Linux
Видови датотеки: STL, OBJ, AMF
 

bottom of page