top of page
Laser 1010

Laser 1010

ден102.000,00Price

Ласер 1010

 

СПЕЦИФИКАЦИЈА (Основна)

 

Ефективна површина: 1000 x 1000mm

Материјал: Метал, пластика

Ласер: 160W 405 nM

Прецизност: 0.1мм

Поддржан оперативен систем: Windows XP, Windows 7 32/64 битови, Windows 8, Windows 10, Linux, MAC OS

Софтвер: Grbl Laser контролa, LightBurn

Контрола на машината: Online преку компјутер или Offline преку дисплеј (дополнителна опција)

WIFI: Опција за контрола без кабли преку телефон или компјутер

Екран: Екран на допир со USB и SD Card (Дополнителна опција)

Напојување: 12В 30А, со сертификати CE, FCC & PSE

Air Assist: Има воздушна поддршка

 

ЦЕНА------102000ден (основна верзија)

 

Дополнителни опции

1. Ротирачка оска (за гравирање на цилиндрични предмети)= 5000 ден

2. Екран на допир за offline контрола со УСБ И СД карртичка, WIFI Контрола со телефон или компјутер = 3500ден

 

Материјали за гравирање и сечење: дрво, пластика, хартија, кожа, стакло, мермер, гранит, камен, керамика, картички, гума, бамбус и така натаму.

Совршено за: Хобисти, занаетчии, дрводелци, индустриски дизајнери, едукатори, инженери, накит и повеќе!

 

Машината може да се изработи и со послаб ласер.

 

Изработуваме и машини по нарачка.

bottom of page