top of page
LASER 6040-Custom

LASER 6040-Custom

ден27.000,00Price

LASER 6040 (Ласерот моѓе да се направи во различни димензии и големини)

 

СПЕЦИФИКАЦИЈА (Основна)

 

Ефективна површина: 620 x 420mm

Големина на машината: 770 x 570 x 200 mm

Материјал: Метал, пластика

Ласер: 10W 405 nM, со доплата 40W, 80W

Прецизност: 0.1мм

Поддржан оперативен систем: Windows XP, Windows 7 32/64 битови, Windows 8, Windows 10, Linux, MAC OS

Софтвер: Grbl Laser контролa, LightBurn

Контрола на машината: Online преку компјутер или Offline преку дисплеј (дополнителна опција)

WIFI: Опција за контрола без кабли преку телефон или компјутер

Екран: Екран на допир со USB и SD Card (Дополнителна опција)

Напојување: 12В 30А, со сертификати CE, FCC & PSE

 

ЦЕНА------27000ден (основна верзија)

 

Дополнителни опции

1. Помоќен Ласер 40W = 5000 ден (сече до 5мм)

2. Помоќен Ласер 80W = 12000 ден (сече до 10мм)

3. Помоќен Ласер 160W = 26000 ден (сече до 20мм)

4. Air Assist, воздушна поддршка = 5000 ден

5. Ротирачка оска (за гравирање на цилиндрични предмети)= 5000 ден

6. Екран на допир за offline контрола со УСБ И СД карртичка, WIFI Контрола со телефон или компјутер = 3500ден

 

Совршено за: Хобисти, занаетчии, дрводелци, индустриски дизајнери, едукатори, инженери, накит и повеќе!

 

Изработуваме и машини по нарачка.

bottom of page