top of page
Mosfet

Mosfet

ден990,00Price

Со помош на мосфет уредот се одделува плочата на принтерот од матичната плоча. Се намалува времето на загревање и ризикот од оштетување на матичната.

Product Page: Stores Product Widget
bottom of page