top of page
OMNI3D FACTORY 2.0 INDUSTRIAL 3D-PRINTER

OMNI3D FACTORY 2.0 INDUSTRIAL 3D-PRINTER

ден0,00Price

Factory 2.0 е дизајниран за инженери кои сакаат да ги оптимизираат трошоците и времето на производство.

 

2 екструдери со автоматско прилагодување на висината
Печатете комплицирани и необични форми користејќи наменски материјал за support. Печатачот е дополнително опремен со систем за подигање за неактивнаta глава.  Висока температура до 500 °C на дизната.

 

Затворена грејна комора
Овозможува ефективно печатење на големи предмети од индустриски термопластики како што е ABS.

 

Изграден волумен од 500 x 500 x 500 mm
Екстремно голема површина за печатење каде што можете да печатите големи предмети и помали серии истовремено.

 

Брз почеток на печатење и лесно ракување
Ја оптимизираме вашата работа со автоматска калибрација на платформата, дефинирани поставки за печатење и контрола на протокот на материјал. Опционално: ЈАГЛЕН ХЕПА ФИЛТРАЦИЈА.

Достава 7-10 дена
bottom of page