top of page
OMNI3D FACTORY 2.0 NET INDUSTRIAL 3D-PRINTER

OMNI3D FACTORY 2.0 NET INDUSTRIAL 3D-PRINTER

ден0,00Price

Добијте го доверливиот индустриски 3D печатач Omni3D Factory 2.0 NET. 

Главни карактеристики:

Omni3D Factory 2.0 NET Industrial 3D-Printer

Печатете големи предмети или повеќе помали модели одеднаш

Двојна глава со систем за подигнување кога е неактивен

Далечински надзор од камерата LAN и WIFI конекција

Достава 7-10 дена
bottom of page