top of page
OMNI3D OMNI 500 LITE INDUSTRIAL 3D-PRINTER

OMNI3D OMNI 500 LITE INDUSTRIAL 3D-PRINTER

ден0,00Price

Индустриски 3D печатач Omni3D Omni 500 LITE.

Реализирајте брзо и лесно работење со индустриски стандарди.

 

Карактеристики:

Omni3D Omni 500 LITE Индустриски 3D-печатач

Печатете големи предмети или повеќе помали модели одеднаш

2 екструдери со сензор за материјал

Управување со печатачот преку веб-локација

 

Достава 7-10 дена
bottom of page