top of page
Plasma Cut55CNC

Plasma Cut55CNC

ден59.900,00Price

CUT55CNC Опис:

IGBT Non-HF Pilot arc Плазма апарат за сечење CUT55CNC. Со квалитетен безбедносен плазма приклучок, брзо поврзување. Апаратот е лесен за ракување, екранот ги прикажува амперите кои му помагаат на корисникот да ја прилагоди јачината за да сече различен метал. Дебелината на сечењето за оваа машина е 20 mm при 70 psi со добри перформанси, максималната дебелина на сечење може да достигне 25 mm ако е потребно за кратко сечење. 

 

1, CNC PTM60 6м права рачка.

2, Дигитален дисплеј, екран за воздушен притисок, 2T/4T, функција за проверка на воздухот / сечење.

3, Напојување со инвертер од 55 ампери, 60% работен циклус на 55 ампери, 100% на 50 ампери.

4, IGBT технологија Non-HF Pilot Arc без допир, со CNC порта, поврзување со CNC систем.

 

Додатоци:

1. Факел за сечење 6m PTM60 Non-HF 

2. Стегач за заземјување со кабел од 3 метри

3. 2 метри воздушно црево

4. 2 парчиња стегач за црево

5. 5 парчиња дизни, 5 парчиња електроди и 1 парче заштитно капаче

6. 2 парчиња CNC конектор

bottom of page