top of page
REVOPOINT INSPIRE 3D SCANNER

REVOPOINT INSPIRE 3D SCANNER

ден35.500,00Price

 Revopoint INSPIRE  3D скенер е преполн со технологија, овој компактен рачен 3D скенер дизајниран за скенирање на објекти со средна големина носи висококвалитетно 3D скенирање на дофат на секого. Без разлика дали сте инженер, дизајнер, уметник или ентузијаст за 3D печатење, INSPIRE ви дава овластување да создавате без бариери и да ги оживеете вашите проекти со неверојатни 3D детали.

Спецификации:

Точност од инженерски степен од 0,2 мм

Компактен дизајн

Magic Mat

Скенирање на објекти без карактеристики

9-оски IMU

Брзина на скенирање 14-18 fps

Достава 7-10 дена
bottom of page