top of page
REVOPOINT MINI 2 3D SCANNER - ADVANCED PACKAGE

REVOPOINT MINI 2 3D SCANNER - ADVANCED PACKAGE

ден82.600,00Price

Revopoint MINI 2 е нов 3D скенер со сина светлина од индустриско ниво, кој нуди прецизност од метролошки степен со својот моќен хардвер. Тој е оптимизиран да го долови секој мал детал за контрола на квалитетот, приспособени решенија за здравствена заштита, уметнички дизајн, моделирање XR и многу други апликации.

Спецификации:

Сино светло за индустриско одделение

Брзина на скенирање 16 fps

Прецизност од метрологија до 0,02 mm

Wi-Fi 6 и USB Type-C

9-оски

Проширен опсег на снимање

Достава 7-10 дена
bottom of page