top of page
REVOPOINT MIRACO 3D SCANNER

REVOPOINT MIRACO 3D SCANNER

ден112.900,00Price

Ви го претставуваме првиот самостоен 3D скенер Revopoints, MIRACO. Подготвен е да ги поддржи сите ваши професионални потреби за скенирање. Без разлика дали сакате да снимате мали или големи предмети, неговиот систем за камера со четири длабочини може да се справи со сето тоа.

Спецификации:

 Лесен - само 750 g

Прецизност до 0,02 mm, точност од 0,05 mm

Скенирање до 2 часа

Агол на екранот до 180°

Единечна снимка и континуирано

Достава 7-10дена
bottom of page