top of page
REVOPOINT POP 3 3D SCANNER

REVOPOINT POP 3 3D SCANNER

ден53.500,00Price

POP 3 е 3D скенер од следната генерација од серијата POP со нов и подобрен хардвер, дизајн и употребливост. Подобрувањата во можностите на POP 3s го олеснуваат снимањето на 3D скенирања за 3D печатење, 3D анимација, обратно инженерство, здравствена заштита, дизајн на производи, дигитализирање историски предмети, VR/AR и многу повеќе.

Достава 7-10 дена
bottom of page