top of page
REVOPOINT RANGE 2 3D SCANNER

REVOPOINT RANGE 2 3D SCANNER

ден65.000,00Price

Revopoint RANGE 2 е пренослив рачен фотоапарат со двојна длабочина, структуриран 3D скенер со инфрацрвена светлина, дизајниран за снимање на големи објекти како мебел, луѓе и возила. Неговиот 60% поголем опсег на снимање и растојание за скенирање нудат подобро следење и побрзо скенирање.

Спецификации:

Брзина на скенирање 16 fps

Прецизност со една рамка до 0,1 mm

400 – 1300 mm Работно растојание

4 LED диоди за подобро скенирање во боја

9-оски IMU

USB тип-C и Wi-Fi 6

Достава 7-10 дена
bottom of page